۴۰ درصد تعمیرات واگنهای باری کشور در اراک انجام میشود
مدیرکل راهآهن اراک گفت: بهار امسال ۷۶۷ مورد تعمیر اساسی واگن باری در اراک انجام شد که معادل ۴۰ درصد تعمیرات کشور است.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید ترکی با بیان اینکه تعمیرات چرخ و محور در سه ماهه نخست امسال رشد ۱۷ درصدی در اراک نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است عنوان کرد: سه هزار و ۴۵۳ مورد تعمیرات اساسی چرخ و محور واگن امسال در اراک انجام شد.
وی ادامه داد: ۲۷ درصد تعمیر چرخ و واگن کشور در اراک انجام شده است و اداره کل راه آهن اراک با تعمیر اساسی این میزان چرخ و محور واگن، رتبه اول تعمیر این وسایل را در کشور به خود اختصاص داد.
مدیرکل راه آهن اراک با اعلام رشد ۶۱ درصدی تعمیرات اساسی واگنهای باری خاطر نشان کرد: اداره کل راه آهن اراک در زمینه تعمیرات اساسی انواع واگنهای باری نیز رتبه اول کشور را کسب کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰